De cultuurdiensten van Arendonk, Balen, Geel, Laakdal, Mol en Retie lanceren het project 'Gluren bij de Buren'. Het concept is even eenvoudig als gezellig: podiumkunstenaars uit verschillende disciplines steken hun gemeentegrenzen over om op te treden in een huiskamer in een buurgemeente. 'Gluren bij de Buren' staat gepland van vrijdag 22 tot zondag 31 mei 2015. Je kan inschrijven als artiest of als gastheer/gastvrouw.

Artiesten gezocht
Ben jij bedreven in muziek, woord, dans, theater, comedy en sta je graag voor een publiek? Wil je eens in de intieme sfeer van een huiskamer optreden? Schrijf je dan snel in! Speel je in een band, zing je in een koor of maak je deel uit van een groep podiumkunstenaars? Denk je dat een huiskamer te klein is? Neem dan contact op met de cultuurdienst, want ook voor jouw groep proberen we een geschikte locatie te vinden.

Huiskamers gezocht
Hou je van muziek, woord, dans, theater, comedy? Altijd al eens oog in oog willen staan met de artiest? Zet dan de deuren van je huiskamer open voor 'Gluren bij de Buren'. De initiatiefnemers zorgen voor een artiest uit een buurgemeente en toeschouwers in jouw living. Jij zorgt voor een prettig onthaal van de performer en de ontvangst van de toeschouwers. Natuurlijk mag je zelf ook vrienden en kennissen uitnodigen. Is je woonkamer te klein, maar heb je een grote veranda, een gezellige garage of misschien wel een leuk zaaltje ter beschikking? Neem dan contact op met de cultuurdienst. Wie weet vult jouw werkhuis zich binnenkort met de klanken van een echte bigband!

Koppelen
De cultuurdiensten zorgen voor de koppeling tussen de artiesten en de huiskamers. Ze staan je ook te raad met praktische beslommeringen en zorgen voor de communicatie. Wens je in te schrijven? Of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met de Geelse cultuurdienst, 014 56 66 85, cultuurdienst@geel.be.